25 februari 2022

Voetbaltafel en leeshoekVoetbaltafel en leeshoek !

Wij zijn met het bedrijf CANPACK vanaf dit schooljaar een mooie samenwerking gestart.
Deze is tot stand gekomen omdat zowel bij ons als bij CANPACK veel mensen met migratieachtergrond te vinden zijn. Middels gezamenlijke activiteiten zullen CANPACK en onze school de komende jaren verbonden zijn. Alle activiteiten zijn voornamelijk gericht op het verbinden van onze leerlingen.

Afgelopen maandag werden medewerkers van Canpack op school ontvangen door Christina en Tatiana, twee leerlingen, die een rondleiding door de school verzorgden. Daarbij werd uiteraard ook de nieuwe leeshoek bezocht. Daarna verzamelden alle leerlingen zich in de aula. Na de kennismaking met Canpack werd de nieuwe voetbaltafel onthuld die door het bedrijf geschonken is.
Als afsluiting kregen de leerlingen allemaal een mooie herbruikbare waterfles met het logo van Canpack én de Gasthuisstraat.
Dat de voetbaltafel een schot in de roos is bleek direct, want hij werd meteen  door een aantal leerlingen in gebruik genomen.

 

Wat is Canpack?

Canpack produceert jaarlijkse miljarden blikken voor bierbrouwers en de frisdrankenindustrie. De blikken worden opgeslagen in een immense fabriek, die 40.000 vierkante meter vloeroppervlakte bedraagt. Canpack is een Pools bedrijf met een grote vestiging in Helmond.

 

< Terug