Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren

Zorg

Voor de zorg voor onze leerlingen kunt u terecht bij het ondersteuningsteam dat bestaat uit mevrouw:

Mevrouw S. Claessens (ondersteuningscoördinator), s.claessens@janvanbrabant.nl
Mevrouw I.Philips (orthopedagoog), i.philips@janvanbrabant.nl
Mevrouw L. van Asselt (leerlingcoördinator), l.vanasselt@janvanbrabant.nl
Mevrouw D. van Rijt (leerlingcoördinator), d.vanrijt@janvanbrabant.nl
Mevrouw L. Vereijken (pedagoog), l.vereijken@janvanbrabant.nl
 

Het ondersteuningsteam overlegt regelmatig met het extern zorgteam (ZAT). In het extern zorgteam zitten de jeugdarts, de jeugdverpleegkundige, medewerker van de afdeling jeugd van de gemeente Helmond en – als dat nodig is- een wijkagent.

Het ondersteuningsteam werkt nauw samen met de mentoren en de vakdocenten. We helpen leerlingen die moeite hebben met leren of om naar school te komen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan leerlingen met leesproblemen, of met lichamelijke klachten of leerlingen die niet lekker in hun vel zitten. Voor deze hulp hebben we goede contacten met verschillende organisaties in onze regio.

Wanneer in sporadische gevallen de ondersteuning op school geen oplossing meer kan bieden, kunnen we advies vragen aan de Advies Commissie Toewijzing (ACT) van het Samenwerkingsverband VO Helmond-Peelland.

Meldknop pesten

Wij maken gebruik van een meldpagina. Het systeem verzamelt informatie over pestgedrag. Zo kan een verantwoorde, duurzame aanpak ontwikkeld worden. Klik op onderstaande knop om een melding te maken.
Klik
hier voor het ant-pestprotocol.